The Mirror House duplicates the Surrounding Environment

Photo of Mirror House (4)

It almost looks like part of the building is invisible. This architectural project was designed by studio MLRP—they “transformed an existing graffiti-plagued playground structure to an inviting and reflective pavilion as part of the new ‘Interactive Playground Project’ in Copenhagen.” [1] MLRP used fun house mirrors to create an interactive space for passing spectators, which allowed them to see different reflections and transformations.

Photo of Mirror House (1)
Photo of Mirror House (2) Photo of Mirror House (5) Photo of Mirror House (3)
1. "Mirror House MLRP." Thisispaper.com. Retrieved on January 17th, 2012.

Photos © Laura Stamer

 Link via Design You Trust and This is Paper
Adriana de Barros

Posted by

Adriana is the Webby-winning designer and editor-in-chief of Scene360 magazine. She's created successful projects over the course of 20 years in the fields of art, design, fashion and web. Currently dividing her time between Lisbon and San Francisco. Follow the author @ Instagram Facebook and view more articles.